-->

22.02.12

Герман оцінила роботу Януковича на "11" балів Україна, (видео)

Ганна Герман запевнила, що Віктор Янукович тримає Україну на належному рівні у важкі часи, коли "падають президенти". 

Прес-служба президента України Герман поставила Януковичу "5" за роботу Радник президента України Ганна Герман оцінила два роки діяльності Віктора Януковича на посаді Президента України в "5" балів за старою шкільною системою і "11" балів за новою. 

"Основну оцінку президенту дасть народ на наступних президентських виборах. Президент України поставив собі дуже відповідальну, дуже непросту мету – реформувати, змінити нашу державу. Два роки, які він пропрацював, дали перші кроки на цьому шляху. Не можна показувати мудрим людям половину роботи. Тому, я давала би оцінку президенту за результатами усього першого періоду його правління", - наголосила Герман. 

Вона також додала, що Янукович працює в дуже важких політичних і економічних умовах, коли "падають уряди, падають президенти, фінансові системи навіть старих демократій". 

"В цих умовах президент тримає Україну на дуже гідному рівні. Якщо говорити про ці бали, які виставляли в школі, коли я вчилася, то я ставлю йому 5 за його зусилля. Якщо по нинішній системі, то, я думаю, 11 балів він справді заслужив", - сказала вона.


Більше читайте тут: 

Немає коментарів:

Дописати коментар