-->

19.02.12

Місцеві чорнобильці не довіряють офіційним спілкам

Разом на барикади. Прикарпатські ліквідатори аварії на ЧАЕС об’єднуються у нову громадську організацію. Обласне представництво «Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля» створене на противагу нині діючим спілкам. 

Ліквідатори занепокоєні, уже через півроку 18 млн людей, які очікують соціальних виплат ризикують їх не отримати. А так звані «захисники прав» чорнобильців нині просто «танцюють під сопілку влади». 

Ні належних пенсій, ні гарантованих конституцією виплат — чорнобильці нарікають, це результат роботи лже-спілок. Підписаний Союзом «Чорнобиль України» меморандум із урядом — чергова спроба нівелювати законні права ліквідаторів. 

Першим кроком новоствореної організації будуть перемовини з урядом. Якщо бажаного компромісу досягнути вкотре не вдастся, чорнобильці обіцяють діяти радикально. Із потеплінням ліквідатори знову вийдуть на мітинги та простестні акції.

Джерело: © Західний полюс

1 коментар:

Анонім сказав...

не прикарпатські чорнобильці, а окремі люди, які були в чорнобилі і хочуть керувати. а не вміють.їх просто не допускали до керівництва . бо тупенькі.а вони хотіли керувати.литовець взагалі не прикарпатець, а теребовлянин, який звідти втік від правосуддя.а хлопець має гроші ,то може ще й в депутати хоче піти.проскурін хоче на прикарпатті взагалі зробити розкол. ану чи він не піде в депутати . а після стане тушкою в партії регіонів.

Дописати коментар