-->

28.02.12

Зустріч влади з активістами Чорнобильського руху

27 лютого з ініціативи ОДА Івано-Франківської області було організовано зустріч представників влади і громадських активістів Чорнобильського руху. 

На обговоренні стояло питання співпраці місцевої влади з Чорнобильськими громадськими організаціями. 

На зустрічі був присутній голова ОДА Вишиванюк Михайло Васильович. З його сторони було організовано все що можливо в його компетенції. 

Із слів губернатора зустріч була декларована і вівся протокольний запис для звітності перед владою України про співпрацю місцевої влади з Чорнобильськими громадськими організаціями. 

На зустрічі надавали всім активістам слово, із сторони Івано-Франківської обласної організації ВГО «Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля» виступив голова – Литовець Євген Володимирович, який заявив що організація і надалі буде вимагати від влади України виконання судових рішень і дотримання Закону України «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи». 

У випадку не задоволення наших вимог гарантованих Конституцією України будуть відновлюватись акції протесту.

Голова Івано-Франківської обласної організації ВГО «Всеукраїнське об’єднання ветеранів Чорнобиля»                                 Є.В. Литовець

1 коментар:

Анонім сказав...

цікаво , а коли ця організація проводила мітинги. щоб їх відновлювати.це робили інші люди. литовець хоче піаритися за рахунок інших.це йому не вдасться. а створення нової організації - чоргова спроба розколоти чорнобильський рух прикарпаття. пробували з кайдашами і не вийшло. що цей зайда зробить , а нічого...

Дописати коментар