-->

24.02.12

Під Львівською ОДА – пікетували підприємці і чорнобильці

23 лютого, під стінами Львівської ОДА пройшов пікет за участі підприємців, афганців та чорнобильців з різних регіонів України. Близько 200 пікетувальників прийшли з прапорами ВГО «Громадянський рух «Вперед» та плакатами і скандують «Ганьба» та «Банду геть».

Як зазначають пікетувальники, минулого року підприємцям державна влада продовжила на рік спрощену систему, «але зараз за неї доводиться боротися». Крім того, вони наголошують, що чинна влада «забула про чорнобильців» і не виконує дані їм обіцянки.

Також учасники пікету підготували звернення до президента, ВРУ, Кабміну, а також голів обласних державних адміністрацій та місцевих рад в Україні з вимогою терміново провести збір підписів щодо внесення змін до Конституції з метою «встановлення спрощеного механізму відкликання народних депутатів та інших питань», зупинити дію Податкового кодексу, не допустити прийняття ЗУ «Про внутрішню торгівлю», скасувати пенсійну реформу, накласти мораторій на підвищення комунальних тарифів, а також прийняти ЗУ «Про громадський контроль».

Народний депутат Наталія Королевська наголосила під час пікету, що сьогодні таки потрапила в аеромобільний полк на вул. Стрийській, де поспілкувалась з молодими військовослужбовцями і наголосила: «Вірю і знаю, що ми зможемо провести серйозні змінив в 2012 році… Головне, щоб люди знали і вірили – не від слів, провокацій і бруду, а все залежить від наших дій і нашої позиції, наскільки ми разом і наскільки разом ми готові боротися за свої права».

Як інформував ZAXID.NET, Королевська вважає, що прорахунки уряду обійдуться кожному українцю в $260.

Немає коментарів:

Дописати коментар