-->

11.02.14

Світловодськ: Пенсійний фонд відкрив online-приймальню громадян

Особистий прийом громадян є важливою ділянкою роботи управління Пенсійного фонду України в м. Світловодську та Світловодському районі, однією з форм зміцнення і розширення зв’язків із широкими верствами населення, дієвим засобом у розвитку правової держави в Україні.

З метою забезпечення більшої доступності до отримання послуг у сфері пенсійного забезпечення, з врахуванням складних погодних умов у зимовий період, а також спрощення інформування громадян з особливими потребами, управлінням Фонду в місті та районі започатковано нову послугу — введено в дію online-приймальню громадян засобами програмного забезпечення "Skype".

Введення нових можливостей для звернення дає змогу забезпечити якісне виконання доручень Пенсійного фонду України щодо організації роботи зі зверненнями громадян, а також спростити саму процедуру звернення, адже громадяни можуть не виходячи зі своїх житлових будинків поспілкуватися з керівництвом та спеціалістами управління Пенсійного фонду, розповісти про свої проблеми та одразу ж отримати на них обґрунтовані, вичерпні відповіді.

Графік надання консультацій — щоденно з 8:00 до 17:00, у п’ятницю з 8:00 до 16:00, обідня перерва з 12:00 до 12 год. 48 хв.

Для надання послуги відкрито обліковий запис "Skype" "nachnazn3501".

Запрошуємо до спілкування!

Також повідомляємо, що станом на 7 лютого 2014 року виплату пенсій та грошової допомоги профінансовано в сумі 8 039,5 тис. грн., що становить 26,6% від загальної потреби на лютий.

Немає коментарів:

Дописати коментар