-->

25.04.14

Керівник Чернівецької області зустрівся з чорнобильцями

Голова обласної ради Михайло Гайничеру взяв участь у зустрічі з представниками чорнобильських громадських організацій з нагоди річниці Чорнобильської трагедії.

«28 років минуло від того часу, як вашими безпрецедентними зусиллями вдалось зменшити масштаби страшної аварії на ЧАЕС. Її наслідки були б значно більшими не лише для України, а й для країн-сусідів та всієї Європи, якби не ваші мужність та самовідданість», - підкреслив Михайло Гайничеру, звертаючись до учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. 
 
Він зазначив, що на долю чорнобильців випало чимало випробувань, і далеко не всі зобов’язання держави перед ними виконані, але від імені депутатського корпусу запевнив, що обласна рада докладе всіх зусиль для вирішення питань, які належать до її компетенції. Зокрема, наголосив на тому, що буде віднайдено ресурс задля забезпечення в області належного рівня медичного обслуговування для чорнобильців та членів їх родин. Михайло Гайничеру вручив Почесні грамоти обласної ради учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС.

У зустрічі взяли участь також голова обласної державної адміністрації Роман Ванзуряк, голова ГО «ЧОО «Чорнобильці Буковини» Олег Демченко, представники громадських організацій.

«Буковинська правда»

Немає коментарів:

Дописати коментар