-->

22.04.14

Чорнобильці мають бути єдині у відстоюванні своїх прав

Сьогодні відбулася звітна конференція Харківської обласної організації "Союз Чорнобиль України", на якій члени Союзу розглянули текст звернення до центральних органів влади України. Один з основних пунктів звернення - поліпшення соціальних умов життя для чорнобильців та членів їх сімей. На думку голови Харківської обласної організації "Союз Чорнобиль України" Анатолія Винника, нова влада повинна пам'ятати про проблеми ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

«Чорнобильці мають бути єдині у відстоюванні своїх соціальних прав і гарантій. Дуже важливо, щоб ми були солідарні в наших вимогах до влади України в питаннях виконання Закону «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» в повному обсязі. Так, наприклад, необхідно звернути увагу на такі питання, як пенсійне забезпечення вдів чорнобильців, на медичне та санаторно-курортне лікування, забезпечення чорнобильців та членів їх сімей житлом», - звернувся до присутніх Анатолій Винник.

Голова Харківської обласної організації "Союз Чорнобиль України" також зазначив, що звернення буде направлено Адміністрації Президента, до Верховної Ради, до Кабінету Міністрів України, кандидатам в Президенти України, а також - у всі обласні ради України з проханням про підтримку інших областей.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар