-->

02.05.14

Чорнобильці у Луцьку роками не можуть отримати земельну ділянку

Мешкаючи вдесятьох у невеликій квартирі, переселенці, постраждалі від Чорнобильської катастрофи, вже вісім років не можуть отримати земельну ділянку у Луцьку.

Про це стало відомо під час особистого прийому громадян у Луцького міського голови Миколи Романюка, що відбувся 28 квітня.

До очілька міста звернулася волинянка Ольга Іванівна, яка вже впродовж восьми років намагається вирішити питання із отриманням земельної ділянки у Луцьку.

З її слів, вона разом із родиною переселилася із селища Маневичі, де здала будинок житловою площею 100 метрів квадратних. У Луцьку родина отримала трикімнатну квартиру. Варто зауважити, що члени родини мають статус інвалідів, постраждалих від Чорнобильської катастрофи.

«Син вже 15 років перебуває у черзі на поліпшення житлових умов, і я хотіла б отримати хоч якийсь клаптик землі у Луцьку. У Маневичах ми давно здали житло, тут отримали маленьку квартирку площею 37 метрів квадратних, у якій зараз мешкає три родини, 10 чоловік», - розповіла Ольга Іванівна. Вона зазначила, що йдеться про невелику ділянку, площею 4-6 соток.



Міський голова Микола Романюк відповів, що питання про виділення земельної ділянки вирішують депутати під час сесії, та порадив жінці готувати необхідні документи за 14 днів до травневої сесії Луцької міської ради.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар