-->

11.05.14

Оце так губернатор!

Кіровоградщина напевне тримає рекорд по кількості губернаторів. Я вже збився з ліку. Були хороші, погані і зовсім ніякі, а ось тепер підфартило. 
 
Новим губернатором призначили Олександра Петіка. Що відомо про нього? 1963 року народження,працював у Комі АРСР, має дві вищі освіти, в тому числі і філософський факультет Київського держуніверситету. Був начальником управління внутрішньої політики КМДА, помічником народного депутата Святослава Ханенка (того самого, чиє фото у голому вигляді демонструвалось в Інтернеті). 
 
Може він чоловік як чоловік. Але деякі його висловлювлювання надихають на їнше. Наприклад, коли після ознайомлювальної зустрічі в БК ПАТ "Радій", до нього підійшли чорнобильці і запитали: "Коли ж почнеться виконання судових рішень", губернатор відповів буквально так "Якщо ви почнете вимагати своє, я своє, що ж тоді залишиться Україні" 
 
А в переддень 28 річчя Чорнобильської катастрофи у відповідь на пропозицію одного із чорнобильців встати та пом'янути мертвих хвилиною мовчання, губернатор відповів буквально наступне. "А що поминати? Будуть офіційні заходи, тоді й пом'янемо. А взагалі, що поминати? На Новій Землі вибух був у кілька разів потужніший, але його ніхто не поминає "Ось такого маємо губернатора. І де таких людей підшукує пан Святослав Ханенко.

Сергій Колесников 
- учасник ЛНА на ЧАААЕС 1 категорії (в/ч 73413), 
член Національної Спілки письменників України

Немає коментарів:

Дописати коментар