-->

13.05.14

Добре нам уже було...

В облдержадміністрації повідомили, що на Волині знизився рівень життя людей і для підтвердження навели статистику.

Під час відео-селекторної наради голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта з керівниками райдержадміністрацій та міст обласного значення сьогодні, 12-го травня, виступила з трибуни начальник відділу роботи зі зверненнями громадян апарату ОДА Оксана Матвійчук.

Вона повідомила, що за І квартал 2014-го року в її управління надійшло 429 звернень від громадян і більшість з них стосувалися питань соціального захисту. Натомість торік за такий же проміжок часу було лише 293 звернення.

«429 звернень стосувалися соціального захисту. З них 31% звернень - від найменш захищених верств населення, а це чорнобильці, багатодітні сім’ї, інваліди, одинокі та інші. Такі дані говорять про те, що у нас низький рівень життя», - каже Оксана Матвійчук.

Інформаційно-аналітичний звіт щодо звернення людей до ОДА показує, що на другому місці проблемною сферою Волині є житлово-комунальне господарство. Таких звернень надійшло 70 (у 2013-му році було 46). Про чимало проблем люди говорять у сільському господарстві – 49 звернень (проти 36 торік).

Найменше звернень від громадян надійшло щодо освіти, науки та навчальних закладів – лише 13, що удвічі менше за аналогічний період 2013 року.

Інформаційне агенство "Волинські новини"

Немає коментарів:

Дописати коментар