-->

04.06.14

В Україні стартувала акція, в якій власники зарплатних карток ПриватБанку зможуть збільшити зарплату на 5%

1 червня в Україні стартувала акція, в якій ПриватБанк буде повертати власникам зарплатних карток 5% від суми зарплати, витраченої на покупки в магазинах. Така соціальна ініціатива ПриватБанку призначена для всіх власників зарплатних карток.

Сьогодні в Україні стартувала соціальна акція «Тримай 5!», під час якої ПриватБанк буде повертати клієнтам 5% від суми щомісячної заробітної плати, витраченої на покупки в торговельній мережі. Таку надбавку до зарплати зможуть отримати понад 4,2 млн співробітників як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій. Головна умова – оплачувати карткою покупки в магазинах і торговельних точках в Україні, за кордоном або в Інтернеті.

Щоб отримувати надбавку до зарплати від ПриватБанку, потрібно мати зарплатну картку та бути зареєстрованим в акції. Зробити це можна на сайті pb.ua/derzhy5, зателефонувавши на номер 3700, або в будь-якому відділенні. Усім учасникам акції повертаються 5% від суми заробітної плати, витраченої на будь-які покупки в магазинах України та інших країн світу. Мінімальна та максимальна суми покупок – без обмежень. Акція «Тримай 5!» стартує 1 червня та триватиме до 1 вересня.

Нараховувати надбавку до зарплати ПриватБанк буде до 10 числа наступного після купівлі місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у магазинах – партнерах програми «Бонус Плюс», серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.

Прес-Служба ПриватБанку
+380 92 716-08-81press@privatbank.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар