-->

18.06.14

У Самборі чорнобильці та афганці пікетували міськвідділ міліції

Група членів Самбірської міськрайонної асоціації ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС Львівської області, яку очолює Андрій Кульчицький, а також афганці, 17 червня пікетували міський відділ міліції.

Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Невдоволення ліквідаторів аварії на ЧАЕС та учасників бойових дій в Республіці Афганістан, яким був капітан авіації у відставці Андрій Кульчицький, викликано тим, що проти нього міліція порушила кримінальну справу за нібито незаконний вивіз гравію з річки Дністер на будівництво меморіального комплексу в Самборі на площі Пам’яті побратимам.

За твердженням Андрія Кульчицького, він незначну кількість гравію під майбутній пам’ятник ліквідаторам аварії на ЧАЕС з річки Дністер вивозив з відома районної влади, яка, у свою чергу, мала поінформувати правоохоронців.

Тим не менше, як сказав підозрюваний у такому злочині, їх на річці у момент завантаження на маленький тракторний причіп гравію затримали члени Самооборони та працівники міліції. І при цьому з ними поводилися надзвичайно грубо. як із справжніми злочинцями. Попередньо це питання ніби було погоджено і до нього б не мали повертатися.

Однак, проти керівника асоціації ліквідаторів аварії на ЧАЕС Андрія Кульчицького порушено кримінальне провадження. Начальник Самбірського відділення міліції, який того ж дня зустрівся з пікетувальниками, підтвердив, що наразі за фактом незаконного вибору гравію з русла річки Дністер триває досудове слідство.

Немає коментарів:

Дописати коментар