-->

25.06.14

Жителі Донбасу зможуть отримати соцвиплати після звільнення краю

Міністр соціальної політики України Людмила Денисова запевнила, що жителі Донецької та Луганської областей отримають всі пенсії і соціальні виплати після встановлення контролю над ситуацією на Донбасі. 


А до цього часу громадяни, що проживають у зоні проведення антитерористичної операції, зможуть отримати всі ці виплати, виїхавши в інші регіони країни. 

«Кошти є, вони на рахунках, але ми не можемо їх виплачувати у зоні АТО через технічну неможливість. Як тільки стає відомо, що кошти пішли, терористи грабують. На сьогоднішній день держава також не може гарантувати безпеку банківським працівникам, що забезпечують соцвиплати у східних регіонах», ― сказала Денисова. 

За даними структурних підрозділів соціального захисту населення, у період з 20 до 23 червня в усі регіони України, окрім Донецької області, надійшли соцвиплати на суму 293 293,6 млн грн. При цьому на рахунки поштових відділень і банків перераховано 28,8 млн грн (9,8%) для виплат допомоги малозабезпеченим сім'ям, дітям-інвалідам, інвалідам з дитинства, сім'ям з дітьми, плюс 20,1 млн грн ― на пенсійні виплати в Донецькій і Луганській областях, окрім Краматорська, Слов'янська, Сніжне та Красний Луч, повідомляє прес-служба КМУ. 

Ганна Жаворонкова | Велика Епоха

Немає коментарів:

Дописати коментар