-->

19.06.14

У ЛУЦЬКУ СКОРОТИЛАСЯ ЧЕРГА НА БЕЗКОШТОВНЕ ЖИТЛО

Лучани добровільно скоротили чергу на отримання житла. Причиною цього стали звичайні лінощі або незнання закону.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства сьогодні, 19 чернвя.

Зі слів заступника Луцького міського голови Лариси Соколовської, справді, кількість лучан, які очікували на нове житло, значно зменшилась. На її думку, пов’язано це із запровадження Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов. Таким чином, лучани повинні були принести пакет документів, що підтверджують право на отримання тією чи іншою людиною пільгового помешкання.

Варто зазначити, що після такого нововведення кількість тих, хто очікував на житло, скоротилась із 13, 5 тисячі осіб, які перебували на черзі за станом на 1 січня цього року, до 1, 5 тисячі чоловік. Серед них – малозабезпечені та так звані «чорнобильці» - ті, хто мешкає на забрудненій внаслідок аварії на ЧАЕС території. В основному це жителі Маневицького, Любешівського та Камінь-Каширського району.

Однак, зі слів віце-мера, не все так погано, адже ті, хто з якихось причин втратили місце у черзі, у будь-який момент зможуть поновитися за умови наявності усіх необхідних паперів.

Немає коментарів:

Дописати коментар