-->

07.08.14

Чорнобильці Виноградівщини шукають кошти на новий пам'ятний знак /ФОТО/

Багато наших земляків були безпосередніми учасниками катастрофи на ЧАЕС. Пройшло двадцять вісім років, багато ліквідаторів уже відійшло у вічність, але чорнобильці так і не мають місця де б могли вшанувати пам'ять цих безстрашних людей.

Саме тому, враховуючи важку ситуацію в Україні, на засіданні Громадської Ради при Виноградівській РДА було прийнято рішення звернутись до мешканців району з проханням про допомогу в будівництві пам’ятного знаку, який буде встановлено в центрі міста. 

Будівництво цього пам’ятника дасть змогу всім нам віддати шану тим, хто віддав своє здоров’я та життя за наше майбутнє, та майбутнє наших дітей. Ми отримаємо можливість покласти квіти та вклонитись тим, хто двадцять вісім років тому, не думаючи про наслідки, пішов боронити наше життя. 

Звертаємось до всіх мешканців нашого району з проханням прийняти активну участь у цій акції і, завдяки нашій не байдужості, всі ми разом виконаємо свій громадянський обов`язок, та відновимо історичну справедливість, в пам`ять про цих мужніх людей. Сподіваємось, що до ювілейної дати ми зможемо відкрити цей пам’ятний знак.

Грошову допомогу Ви можете перерахувати на рахунок:

Виноградівська районна організація Всеукраїнської громадської організації інвалідів 
«Союз Чорнобиль України» 
Ф-ЗОУ ВАТ «Ощадбанк» ТВБВ №10006/057 
р/з26005305711312, 
МФО 312356, Код. ЄДРПОУ 35936314

За додатковою інформацією Ви можете звернутись за телефонами:
Члени робочої групи: Теняк М.М. тел: 093 760 58 43; Дрошковці Й.Й тел: 050 925 75 13

Источник: http://goloskarpat.info

Немає коментарів:

Дописати коментар