-->

07.09.14

Тернопільській обласній організації «Союз Чорнобиль України» перерахують 3 тисячі гривень.

Тернопільській обласній організації «Союз Чорнобиль України» перерахують 3 тисячі гривень. Кошти виділять у рамках обласної програми «Турбота».

Таке рішення прийняли на засіданні комісії з розподілу бюджетних коштів громадським організаціям (об’єднанням) інвалідів, яке 4 вересня за дорученням першого заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Івана Крисака провів директор департаменту соціального захисту населення Вадим Боярський.

Загалом на реалізацію програми у 2014 році виділили 130 тисяч гривень. Із них 70 тисяч направили для матеріальної допомоги за заявами громадян, а також інвалідам до визначних дат та державних свят. Решту коштів розподілили між 8-ма громадськими організаціями інвалідів для забезпечення їх статутної діяльності.

«Одна із громадських організацій, а саме Тернопільська обласна громадська організація інвалідів-ветеранів органів внутрішніх справ «Чорнобильський щит», відмовилась від виділених коштів, - повідомив Вадим Боярський. – Представники даної організації пояснили це відсутністю можливості використати гроші на статутну діяльність. Тож ми перерозподіляємо дані кошти на користь Тернопільської обласної організації «Союз Чорнобиль України».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації

Немає коментарів:

Дописати коментар