-->

01.10.14

День селища Вільча



28 вересня 2014 року жителі селища Вільча відзначали День селища. 22 роки минуло з того часу, коли перший житель переїхав із зони відчуження селища Вільча Поліського району Київської області на Вовчанську землю. Дуже приємно, що кожного року, попри всі негаразди, вільчани святкують це свято.

В селищі мешкає 1800 жителів, серед них немало почесних людей, заслужені вчителі та почесні громадяни селища. В цьому році рішенням сесії Вільчанської селищної ради за поданням Вільчанскої громадської організації інвалідів, постраждалих, ліквідаторів та евакуйованих «Чорнобильська Пам’ять» було нагороджено званням «Почесний громадянин селища Вільча» Зайчука Івана Яковича — жителя селища та Болотова Валерія Григоровича – активіста чорнобильського руху, давнього товариша вільчан, людину-легенду, старійшину чорнобильського руху, члена Харківської обласної організації ВГОІ «Союз Чорнобиль України», почесного президента фонду допомоги «Інвалідам Чорнобиля». На протязі всіх цих років він був поряд, надавав благодійну допомогу селищу, неодноразово організовував для жителів селища зустрічі з відомими артистами, поетами. Валерій Григорович неодноразово для вільчан проводив концерти, які своїм теплом, радістю зігрівали серця в складний час.

Вільчанська громадська організація ІПЛЕ «Чорнобильська Пам’ять» виносить подяку Валерію Болотову за організацію та проведення концерту з нагоди Дня селища, та поздоровляє його із званням «Почесний громадянин селища Вільча». Бажаємо йому міцного здоров’я, наснаги, успіхів у його безкорисних справах. А також хочемо висловити подяку всім артистам, які прийняли участь у концерті.

Рада Вільчанської громадської організації ІПЛЕ «Чорнобильська Пам’ять»


Немає коментарів:

Дописати коментар