-->

02.12.14

Інформація щодо проведення конференції Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86»

Всеукраїнська звітно-перевиборча конференція відбудеться 3 грудня 2014р. в м. Вишгороді Київської обл. в будинку РДА (актова зала, 2-й поверх).

Транспортна схема: станція метро «Героїв Дніпра», маршрутка на Бориспіль №397 до кінцевої зупинки. На площі з пам’ятником Борису і Глібу 4-х поверховий будинок Вишгородської РДА.

Реєстрація делегатів конференції о 9 год. 15 хв.
Порядок денний:

1. Звіт голови Спілки та членів Центральної Ради (голів Комітетів) Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86»;

2. Обговорення результатів роботи Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86»;

3. Перевибори голови Спілки та членів Центральної Ради (голів Комітетів);

4. Обговорення та затвердження проекту Емблеми та Прапору Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86»;

5. Обговорення стану соціального захисту ліквідаторів інвалідів згідно Закону «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» №796-XII від 26 лютого 1991р;

6. Обговорення та затвердження проектів Звернення делегатів Конференції до Президента, Генерального прокурора та Урядових установ.


Порядок денний Конференції, тема для обговорення та проблеми, з якими зіштовхнулись ліквідатори-інваліди, стосуються всіх чорнобильців, всіх чорнобильських організацій України. Тому для обговорення болючих тем та плану консолідованих дій громадського чорнобильського руху запрошуються на Конференцію Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86» на правах поважних гостів всі ліквідатори-керівники громадських чорнобильських організацій всіх рівнів (При собі мати посвідчення ліквідатора).

Голова Всеукраїнської спілки «Чорнобиль-86» А.Колядін

Моб.: 050 381 37 95;
E-мail: likvidator-86@ukr.net

Немає коментарів:

Дописати коментар