-->

08.12.14

Конкурс на участь у семінарі-тренінгу для вимушених внутрішньо переміщених осіб

На семінар-тренінг запрошуються молоді люди (віком від 18 до 28 років) – тимчасово переміщені особи (з Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей), які бажають після проходження семінару працювати з дітьми і молоддю.

Семінар-тренінг відбудеться 19-21 грудня 2014 р. в одному з пансіонатів в передмісті Києва. Цілями семінару-тренінгу є навчання методам налагодження діалогу і вирішення конфліктів, а також налагодження контактів між активіст(к)ами та сприяння їх інтеграції у громадянське суспільство.

У рамках тренінгу планується (програма формується і може бути змінена!) :

- ознайомлення з сучасними методами організації діалогу;
- робота зі стереотипами, упередженнями і ознайомлення з методами їх подолання;
- використання різних форм театру пригноблених як методу роботи з конфліктами.

Детальна програма та місце проведення семінару-тренінгу будуть повідомлені відібраним учасникам та учасницям.

Організатори семінару-тренінгу розраховують, що його учасники та учасниці проведуть власні міні-проекти або заходи для налагодження діалогу у своїх громадах або організаціях.

Організатори забезпечують проживання та харчування, проїзд в м. Київ і назад автобусом або поїздом (плацкарт), трансфер до місця проведення семінару. Витрати на проїзд мають бути підтверджені наявністю проїзних документів.

ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ необхідно ДО 10 ГРУДНЯ заповнити анкету. Результати конкурсу будуть повідомлені до 13 грудня включно.
Кількість місць обмежена!

Контактні телефони(з 10 до 19 в робочі дні):

міські: +380 (44) 425 97 57 («Простір толерантності»);

мобільні: +380 (99) 973 31 71 (Андрій); +380 (67) 929 63 87 (Мирослав, після 7 грудня).

Електронна пошта:
tolerancespace@gmail.com (просимо вказувати в темі повідомлення «Тренінг для ВПО»)

Детально про проекти Київського ОЦ «Простір толерантності» – на сайті www.tolerspace.org.ua

Семінар-тренінг проводиться у рамках проекту «Зустріч на новому місці: освітні заходи для молодих переселенців і шкільних психологів».

Проект підтриманий Інститутом з міжнародної співпраці німецької асоціації народних університетів (DVVInternational) та Інформаційно-дослідницьким центром «Інтеграція і розвиток» в рамках проекту «Спільне майбутнє українського суспільства після Майдану. Сприяння взаєморозумінню і співпраці в превенції конфліктів» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Немає коментарів:

Дописати коментар