-->

12.12.14

Вищий адміністративний суд України

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
01.12.2014 № 252

Про внесення змін до розпорядження Вищого адміністративного суду України від 02.09.2014 № 193 "Про забезпечення розгляду адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції"

Відповідно Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції", Указу Президента України від 12.11.2014 № 866/2014 "Про внесення змін до мережі адміністративних судів України" та з метою забезпечення доступу громадян і юридичних осіб до суду, на підставі подання в. о. Голови Державної судової адміністрації України від 20.11.2014 р. № 8-5395/14, наказу Донецького апеляційного адміністративного суду від 14.11.2014 р. № 63/од "Про відновлення роботи Донецького апеляційного адміністративного суду у м. Краматорську":

1. Визнати таким, що втратив чинність, абзац четвертий пункту 1 розпорядження Вищого адміністративного суду України від 02.09.2014 № 193 "Про забезпечення розгляду адміністративних справ, підсудних адміністративним судам, розташованим у районі проведення антитерористичної операції".

2. Голові Харківського апеляційного адміністративного суду забезпечити завершення розгляду справ, провадження за якими було відкрито у відповідності з вимогами Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" щодо територіальної підсудності.

3. Головам Донецького та Харківського апеляційних адміністративних судів здійснити приймання-передачу справ, провадження за якими не було відкрито у відповідності з вимогами Закону України "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції" щодо територіальної підсудності, протягом десяти робочих днів з дня видання цього розпорядження.

4. В. о. керівника апарату Вищого адміністративного суду України Кайдашеву Р.П. забезпечити доведення цього розпорядження до відома голів Донецького та Харківського апеляційних адміністративних судів, Голови Державної судової адміністрації України, оприлюднення розпорядження на офіційному веб-сайті Вищого адміністративного суду України.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова суду 
О.М. Нечитайло

{Текст взято з сайту Судової влади України http://court.gov.ua}

Немає коментарів:

Дописати коментар