-->

13.12.14

Вшанування ліквідаторів

Сумний був початок заходів приурочених до «Дня вшанування ліквідаторів на Чорнобильській АЕС» для мешканців Богодухівського району, що на Харківщині. Покладання квітів біля підніжжя пам’ятного знаку «Ліквідаторам наслідків аврії на Чорнобильській АЕС», хвилина мовчання в пам’ять про померлих ліквідаторів.

Зі словами вдячності, за гідно виконаний обсяг робіт по ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, до ліквідаторів звернулися голова РДА Сластін О.П., голова районної ради Тризна Д.К. Ліквідатори Яворський В.І., Нариков В.В. та Михайліченко М.О. з рук очільників району отримали почесні грамоти.

Міський голова Н.І. Олексенко, разом зі своїм заступником, ліквідатором Коваленко І.В., не без хвилювання вручили ключі від квартир Пулю В.М. та Церковному В.Г.. Подяки отримали Явтушенко А.Г., Піхтярєва Л.М. та Задорожній Ю.П.

Приємні враження ще довго буть гріти душу присутніх. Той позитив, доброзичливість яка сіяла в очах аматорів місцевого будинку культури: дитячого зразкового хореографічного ансамблю «Надія», жіночого вокального ансамблю «Голосисті», сімейного дуету Дарина і Юлія Копійки, Льови Голуба та інших.

Ми, ліквідатори Богодухівщини, щиро вдячні всим причетним до організації та проведенних заходів, за подаровані приємні хвилини та враження. Щиро бажаємо всім мирного неба, здоров’я та довголіття, тепла та затишку в родинах.

З повагою, В.Деркач.

IMG_0114.JPG IMG_0138.JPG IMG_0154.JPG IMG_0153.JPG IMG_0160.JPG IMG_0163.JPG IMG_0164.JPG IMG_0169.JPG IMG_0171.JPG

Немає коментарів:

Дописати коментар