-->

22.01.15

ВАСУ розсилатиме повістки та рішення по e-mail

Відтепер у ВАСУ кожен учасник судового процесу зможе отримувати копії тексту судових рішень, повісток-викликів та повісток-повідомлень в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Як пояснили “ЗіБ” у ВАСУ, для отримання копії тексту судових рішень, повісток-викликів та повісток-повідомлень в електронному вигляді необхідно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній за посиланням.

2. Подати до суду заявку про отримання копії тексту судових рішень, повісток-викликів та повісток-повідомлень в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати з офіційного веб-сайта Вищого адміністративного суду України за посиланням.

Заявка засвідчується особистим підписом та подається до канцелярії суду або надсилається поштою (за адресою: вул. Московська, 8, корпус, 5, м. Київ, 01029).

Копії тексту процесуальних документів, виданих після дати подання вказаної заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в заявці.

Також пропонуємо ознайомитись з документами, якими врегульовано запровадження “Електронного суду” у ВАСУ:




Немає коментарів:

Дописати коментар