-->

02.04.15

Ті, хто переміг Чорнобиль, помруть від "реформ" Яценюка?

Відповідно до Положення про Міністерство соціальної політики, одним із головних його завдань є формування та реалізація політики у сфері соціального ЗАХИСТУ громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Як же виконує Мінсоцполітики це основне своє завдання сьогодні? 

Адже громадяни, які постраждали від атомної катастрофи, і ті герої-ліквідатори, які у 1986 не стали дезертирами, не сховалися від виконання службового обов'язку і ціною життя і здоров'я замурували атом, виселили тисячі людей і, зрештою, реально врятували світ, ставши інвалідами, – вони ЩЕ, на диво, існують. 

Вони майже усі лежачі, у них прогресують онкозахворювання та інші НЕВИЛІКОВНІ хвороби.А чи здійснюється відносно них "політика у сфері соціального захисту" і як саме? Ставимо наголос на слово "ЗАХИСТ"!

Давайте перевіримо.

Ось копія листа Мінсоцполітики, надісланого до обласних державних адміністрацій. Цим "драконівським" листом "надається право вибору" ДОБРОВІЛЬНО (це ж як демократично!) інвалідам-ліквідаторам відмовитися від певних пільг, і письмово підтвердити своє бажання(!!!) відмовитись: або від 300 гривень "чорнобильських", або від більшої пільги по оплаті за комунальні послуги. 


Втім, якщо хтось із інвалідів і не побажає відмовлятися, або не зможе приповзти або причвалати на милицях до собезу, щоб "добровільно" відмовитися від пільг, його позбавлять їх і без нього, просто за правом першочергової пільги.

Тут хочеться згадати добрим словом і народних обранців, тих, які підтримали Закон № 76-VIII від 28.12.2014 "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України", підготовленого кабміном Яценюка, після якого і почалося отаке "реформування", а простіше – геноцид інвалідів, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи!

Цим же законом, депутати (не вкладається в голові!) зняли собі і чиновникам обмеження по зарплатах, бо, бач, нехватає... Інваліди віддаватимуть свої копійки депутатам!!!

Ну, чи не лицемірство це, з ознаками геноциду? Ганьба!!!

Курс долара підскочив в п’ять разів, бізнес банкрутує – а У Голови НБУ особисті прибутки зростають до 26,288 млн. гривень; корупційні оборудки кабінету міністрів досягають семи мільярдів гривень – а в інвалідів-чорнобильців забирають по 300 гривень з пенсії, імітуючи "реформи"…

Чи це тільки в мене одного уява, що в державі відбувається якесь дежа-вю?

Оце такий соціальний захист? Такі усі реформи "по-новому" кабінету міністрів, чи тільки щодо інвалідів?

Зразу хочу зазначити, що позбавлення інвалідів існуючих пільг і статусу є прямим порушенням Конституції України, де зазначено:

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними. Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані. При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Тож антинародний закон № 76-VIII від 28.12.2014 потрібно терміново переглянути та відмінити експерименти Мінсоцполітики над інвалідами!

З нас ДОСИТЬ!!!!

І це відбудеться, якщо у депутатів та у Президента прокинеться совість...
Ви ще пам'ятаєте, що це таке?

Немає коментарів:

Дописати коментар