-->

24.06.15

У Львові вимагали відставки Яценюка та прозорі тарифи

24 червня, у Львові біля пам’ятника Т. Шевченку львів’яни зібралися на мітинг за прозорі тарифи. Про це повідомляє кореспондент Galnet.

Зокрема активісти вирушили ходою із плакатами «Порошенка до відповіді! Яценюка у відставку!», «Чорнобильців треба поважати, а не десь їх мати» та іншими до будівлі Львівської міської ради, де озвучили свої вимоги.

«По-перше, вимагаємо створити протягом 10 днів комісію за участю представників страйкому, журналістів, представників виконавчої влади Львова та депутатів Львівської міської ради, яка перерахує ціни, які встановив уряд на тарифи в житлово-комунальному комплексі для українців. По-друге, оприлюднити результати роботи комісії в засобах масової інформації. По-третє, опираючись на Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на Закон України «Про теплопостачання» вимагати від депутатів Львівської міської ради не встановлювати тарифи, які затвердив уряд, а дочекатися результатів роботи комісії і приймати рішення виходячи з достовірної інформації і керуючись інтересами мешканців Львова», – заявили мітингуючі.

Незважаючи на вимоги активістів зустрітися із міським головою Андрієм Садовим, він до них вийти так і не зміг, оскільки, як зазначили у міськраді, у нього заплановані інші справи.

Опісля активісти вирушили до Львівської ОДА, де після численних обіцянок отримати відповіді від чиновників, до них ніхто так і не вийшов.




Немає коментарів:

Дописати коментар