-->

08.09.15

Довели: Погрози про відстріл судді

Справа № 127/26785/14-а
Провадження № 2-а/127/67/15

У Х В А Л А
26.02.2015 року                Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Венгрин О.О.,
розглянувши матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними,
    в с т а н о в и в:


В провадженні Вінницького міського суду Вінницької області у судді Венгрин О.О. знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними.

23.06.2014 р. ОСОБА_1 разом з іншими позивачами, законним представником яких вона є, надіслали заяву про відвід судді Вінницького міського суду Вінницької області Венгрин О.О., в провадженні якої перебувала адміністративна справа №127/3809/13-а, оскільки у них є сумніви в неупередженості судді. При цьому в заяві згадуються інші справи за позовами родини ОСОБА_1, які перебували у провадженні судді. В заяві про відвід до судді вживаються неодноразово слова "фашистка, кат".

В судовому засіданні у згаданій адміністративній справі позивач, законний представник позивачів ОСОБА_1 заяву про відвід судді підтримала за викладених у ній обставин, додатково зазначила, що вона звернулась у відповідні органи про надання їй ліцензії на відстріл суддів, в списку яких є суддя Венгрин О.О.

     Враховуючи те, що члени родини ОСОБА_1 не довіряють судді, беручи до уваги поведінку позивача ОСОБА_1 в судовому засіданні (погрози про відстріл судді), з метою недопущення в майбутньому безпідставних скарг з боку позивача, що потягне за собою затягування розгляду справи, вважаю необхідним заявити самовідвід.
Керуючись ст. 27 КАС України,
у х в а л и в:
     Заявляю самовідвід по розгляду адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Вінницької обласної МСЕК №1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання дій та бездіяльність протиправними та незаконними.
Ухвала оскарженню не підлягає.
                    
Суддя    
                   

Немає коментарів:

Дописати коментар