-->

12.09.15

До Коваленко на прийом прийшли чорнобильці, тролейбусники та вкладники

До голови Черкаської обласної ради Валентини Коваленко на особистий прийом громадян як окремі заявники, так і групи та представники ряду підприємств і організацій.

Варто зазначити, що заявники прийшли не тільки скаржитися, а з різними пропозиціями щодо проведення тих чи інших заходів, вдосконалення діяльності різних служб та виконавчих структур.

Наприклад, представники ряду чорнобильських організацій області заявили про наміри об’єднатися задля покращення роботи, а головне – захисту інтересів потерпілих від аварії на ЧАЕС, координації своїх дій напередодні 30-річчя трагедії, яка наближається і буде відзначатися у квітні 2016 року. У планах чорнобильців – опіка над дітьми та вдовами померлих чорнобильців, надання хоспісної допомоги нужденним ліквідаторам і хворим, будівництво на намоленому місці церкви Ікони Чорнобильський Спас у м. Черкаси та інше.

З не меншою увагою Валентина Коваленко вислухала групу представників громадського об’єднання «ДНД-Досить нас дурити» на чолі з Володимиром Стадником, які були ошукані різними кредитними спілками, вже багато років добиваються повернення вкладених коштів, але ніхто не звертає уваги на їхні справедливі вимоги.

Голова обласної ради повідомила, що за її дорученням підготовлено звернення депутатів Черкаської обласної ради до Верховної Ради України щодо повернення вкладів членів кредитних спілок. Окрім того, це питання внесено до порядку денного чергової сесії, друге пленарне засідання якої відбудеться 17 вересня. А ще Валентина Коваленко запропонувала разом організувати засідання круглого столу з представниками правоохоронних органів, на якому обговорити ситуацію і знайти шляхи вирішення проблеми.

Серед громадян, які звернулися цього дня до голови, були ветерани черкаського електротранспорту, члени громадської ради при КП «Черкасиелектротранс» Черкаської міської ради. Вони просили вплинути на керівництво комунального підприємства, яке, на їхню думку, за потурання міського голови і депутатів міської ради, систематично і цілеспрямовано вчиняє дії, що ведуть до знищення тролейбусного парку в місті.

З приводу інших звернень громадян Валентина Коваленко дала доручення відповідним підрозділам у межах своєї службової компетенції для реагування і виконання, інформують у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

Немає коментарів:

Дописати коментар