-->

10.12.15

Сьогодні, 10 грудня, в обласній державній адміністрації чорнобильці Херсонщини зібралися з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, який Україна відзначатиме 14 грудня.

Ліквідатори катастрофи приїхали з різних районів області для того, щоб зустрітися та вшанувати пам’ять тих, хто ціною власного життя врятував людство від страшних наслідків катастрофи світового масштабу.

Зі словами подяки й шани до ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС звернулася перший заступник голови облдержадміністрації Валентина Січова:

«У сучасних складних умовах ми маємо, перш за все, подбати про підтримку постраждалих, об’єднатися у добрих помислах і вчинках. Цей День – ще одна нагода низько вклонитися вам».

Відповідно до розпорядження голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Путілова від 8 грудня 2015 року №786-ос, за самовіддану працю, мужність, проявлені при ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Почесними грамотами відзначили члена Іванівської районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Юрія Буряка, голову правління Бериславської районної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Бориса Проценка та ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Григорія Яровенка.


Також Подяки голови облдержадміністрації вручили члену Каховської міської громадської організації чорнобильців Анатолію Гресику та члену Білозерської районної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Володимиру Савинському.

Голова обласного представництва Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Ігор Попов також подякував ліквідаторам Херсонщини, які й сьогодні гідно представляють чорнобильців всієї України, та вручив Почесні грамоти «Союзу Чорнобиль України».

Немає коментарів:

Дописати коментар