-->

17.01.16

Азарова позбавили пенсії, так як він колись чорнобильців

Екс-прем'єр України Микола Азаров обурений даними слідства про розкрадання ним і колишнім президентом-втікачем Віктором Януковичем держкоштів на суму 220 мільйонів гривень. Азаров вважає злочинцями суддю і слідчих, які арештували його пенсію. 

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі. Новину передає Преса України. "Я з усією відповідальністю стверджую, що це брехня з першого і до останнього слова. Слідчий, суддя, які винесли це рішення, є злочинцями, які скоїли за змовою кримінальну дію, і я буду домагатися їхнього кримінального переслідування і покарання. Ці негідники не тільки втратили всяку совість, а й свідомо поширюють наклеп, ображаючи мою честь і гідність", — пише колишній прем'єр-міністр. 

За його словами, нинішня українська влада користуючись своїм становищем "знущається над ним". "Я довго мовчав і не відповідав на ці безглузді звинувачення, сподівався на суд. Мої адвокати працювали і доводили повну абсурдність висунутих мені звинувачень. Але як в бетонну стіну. Я пишу так грубо, тому що мене "дістали". Користуючись владою, вони зараз знущаються наді мною, забуваючи про те, що вони на цих постах не вічні", - підкреслив Азаров.

Немає коментарів:

Дописати коментар