-->

20.04.16

Звернення до Голови Донецької облдержадміністрації П.Жебрівського

Шановний Павло Іванович!

Громадська організація "Костянтинівський Союз "Інваліди Чорнобиля" глибоко занепокоєна тим ставленням до чорнобильців, які безпосередньо приймали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС. 

З повідомлення яке було опубліковане на офіційному сайті Донецької обласної державної адміністрації від 15 квітня 2016 року, нам стало відомо про те, що: "Одноразовую адресную материальную помощь, в соответствии с поручением председателя Донецкой ОГА Павла Жебривского, получат инвалиды первой и второй группы І категории, дети-инвалиды, дети-сироты и полусироты."

Впевненні, що сталася прикра помилка в тексті повідомлення, яка потребує негайного виправлення. Матеріальна допомога повинна бути виплачена особам першої та другої категорії, які приймали участь у ліквідації аварії на Чорнобильської АЕС, та мають відповідне підтвердження первинними документами, а також вдови, діти-інваліди, діти-сироти та полусироти.

Сподіваємося на те, що помилка, яка сталася не з вашої особистої вини буде виправлена у найкоротший термін, вклад кожної людини, яка приймала безпосередню участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС буде оцінений у відповідній мірі.

За дорученням, Голова
ГО "Костянтинівський Союз "Інваліди Чорнобиля"                                               О.Дерека

Немає коментарів:

Дописати коментар