-->

25.04.16

Жебрівський нагородив ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

25 квітня голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський з нагоди 30-ї річниці Чорнобильської трагедії особисто зустрівся з ліквідаторами, щоб подякувати їм за самовідданість у боротьбі з наслідками катастрофи.

Почесні грамоти Донецької ОДА за мужність та відвагу, проявлені під час виконання службових обов’язків в зоні відчуження, активну громадську діяльність, особистий внесок у розв’язання проблем учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС отримали 28 громадян.

«Безумовно, кожен із вас вчинив героїчно, закривши собою багато тисяч людей від наслідків, які б могли бути набагато страшніші для всієї Європи. Пожертвувавши своїм життям та здоров’ям, ви врятували сотні тисяч життів. За це вам низький уклін», – звернувся до присутніх очільник області.

Павло Жебрівський підкреслив, що робитиме все можливе, щоб забезпечити соціальний захист людей, які постраждали від Чорнобильської катастрофи.

«Ми маємо задуматися про відповідальність держави перед людьми. Головною цінністю для держави має бути людина, її життя та здоров’я», – наголосив голова облдержадміністрації.

Також Павло Жебрівський висловив подяку Донецької облдержадміністрації шести сім’ям загиблих за активну громадську, життєву позицію та допомогу у вирішенні проблем членів сімей померлих учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Дружина одного з загиблих ліквідаторів Галина Павлова від імені Слов’янської міської організації інвалідів «Союз Чорнобильців України» висловила подяку департаменту з питань внутрішньої політики за комунікацію та підтримку.

Також голова Краматорської міської громадської організації «Товариство соціального захисту «Пам’ять Чорнобиля» Наіль Мардагалімов передав Павлу Жебрівському питання для обговорення на «круглому столі» з ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, який відбудеться 25 травня.


http://snip.net.ua/

Немає коментарів:

Дописати коментар