-->

29.06.16

Повідомлення про акцію 30 червня

ШАНОВНІ ЧОРНОБИЛЬЦІ!

15 червня 2016 року о 10 годині ранку біля будівлі Адміністрації Президента України зібралися близько 2-хтисяч чорнобильців на акцію протесту.

Активну участь у цій акції взяли Харківська, Чернігівська, Волинська, Вінницька, Черкаська, Херсонська, Луганська, Київська обласні, а також м. Києва чорнобильські організації. Багато людей вийшли до місцевих та обласних держадміністрацій.

У своїх виступах люди висловлювали обурення бездіяльністю влади щодо забезпечення конституційних прав громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи. Більшість виступаючих з болем зазначали, що Указ Президента України про належне вшанування подвигу ліквідаторів, виданий до 30-х роковин Чорнобильської трагедії, відповідні постанови Верховної Ради України і розпорядження Кабінету Міністрів України на практиці виявилися просто порожніми деклараціями.

Люди не згодні надалі терпіти чисельні факти приниження від влади, ігнорування наших вимог щодо належного пенсійного забезпечення. За результатами зустрічі представників громадських організацій з замісником адміністрації президента Павленко Р.М. не дало належного належного результату. 

Ми всеукраїнські громадські організації вимушені об’явити всеукраїнську акцію протесту 30 червня о 10.00 годині 2016року біля будівлі Адміністрації Президена України по вул. Банковій, з вимогами щодо покращення пенсійного забезпечення чорнобильців.

Голова ГО “Пожежні Чорнобиля”
Ковальчук І.Д.

Немає коментарів:

Дописати коментар