-->

04.08.16

У Полтаві 39 учасників бойових дій та 45 чорнобильців отримають матеріальну допомогу

У рамках Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» цього року матеріальну допомогу отримає 39 учасників бойових дій, 45 ліквідаторів аварії на ЧАЕС та родина Куренкових. Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Матеріальну допомогу виділили 39 учасникам бойових дій та інвалідам війни, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції. Вони отримають по 1 тисячі гривень кожному на загальну суму 39 тисяч гривень.

Одноразову матеріальну допомогу виплатять 45 особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1 серія А), з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та потерпілих від Чорнобильської катастрофи. По 500 гривень кожному на загальну суму 22 тисячі 500 гривень.

185 тисяч гривень міськрада виділила родині Куренкових для ліквідації наслідків пожежі, яка трапилась у будинку за адресою: проспект Першотравневий, 13-а. Пожежу у будинку спричинила страшна буря, яка вирувала у місті 18 липня. Квартира Курінкових, №60, постраждала найбільше.

Немає коментарів:

Дописати коментар