-->

28.09.16

Звернення

Шановні громадяни України які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи !

Ми, ініціативна група громадян України, яка займається захистом Конституційних прав людини і громадянина України які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, звертаємось до Вас, брати – чорнобильці, з інформацією, яка стосується безпосередньо стану вашого здоров’я та захисту Конституційних прав :

1. Зверніть увагу перш за все на те, що на цей час більшість постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи не мають можливості одержати кваліфіковану медичну допомогу у повному обсязі за місцем проживання, у зв’язку з ліквідацією профільних спеціалізованих медичних закладів, які були орієнтовані на обслуговування чорнобильців;

2. У зв’язку з цим нами, ініціативною групою громадян України, які займаються захистом Конституційних прав громадян України які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи разом з представниками Харківської обласної державної адміністрації та КЗОЗ «ОКСДРЗН» (Комунальний заклад охорони здоров’я «Обласний клінічний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення») була досягнута домовленість про можливість надання кваліфікованого спеціалізованого медичного лікування чорнобильцям з урахуванням захворювання особисто кожного в наслідок іонізаційного радіаційного впливу цим постраждалим Харківської,  Донецької,  Луганської областей. 

Висококваліфіковані медичні фахівці КЗОЗ «ОКСДРЗН» якісно проведуть обстеження та запропонують стаціонарне лікування у одному з відділів диспансеру, враховуючи захворювання кожного чорнобильця індивідуально. 

Таким чином ми, чорнобильці зможемо максимально завантажити поліклінічний та стаціонарний відділи КЗОЗ « ОКСДРЗН».

Чому це важливо для нас чорнобильців – тому, що зараз Міністерством охорони здоров’я України черговий раз розробляється план дій по скороченню в медичних закладах койко-місць. Цей план потягне за собою чергове зменшення кількості койко – місць і як наслідок зменшення кількості медичних працівників у відповідності до нового штатного розкладу і головне що від цього постраждаємо перш за все ми - чорнобильці!

Тому звертаємось до Вас брати - чорнобильці з пропозицією підтримати ініціативу збереження КЗОЗ «ОКСДРЗН» в той якості, щодо надання нам спеціалізованих послуг як постраждалим в наслідок Чорнобильської катастрофи які діють на цей час та відгукнутися на запрошення КЗОЗ «ОКСДРЗН», прибути до відповідного медичного закладу для лікування (талони на госпіталізацію не потрібні. Більш детальнішу інформацію отримайте з інформації для звернення).

Інформація для звернення: Ініціативна група

Адміністрація КЗОЗ «ОКСДРЗН»:
Електронна адреса:  OSDRZN@yandex.ua 
Конт. тел. приймальні: (057)725–05-50, (057)725–01–10 

Ініціативна група
1. Білоєнко Володимир Миколайович 0669060127 biloenko_v@ukr.net 
2. Ворошилов Юрій Іванович 0956878038, wj1986@ya.ru
3. Дерев’янкін Микола Іванович 0952054376, nik_ivanych@ukr.net 
4. Івакін Борис Іванович 0675786599, boris.i@i.ua
5. Коротков Борис Іванович 0673496738
6. Подрядчиков Валентин Федорович 0509267110, podryadchikoff@mail.ru

Немає коментарів:

Дописати коментар