-->

14.12.16

Звернення Голови ДАЗВ до учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи 14 грудня 2016 року

Дорогі ліквідатори!

14 грудня 2016 року ми відзначаємо найзнаменніше для чорнобильців свято – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, день величної перемоги людей над катастрофою світового масштабу – перемоги, якої у 1986 році з надією та сподіванням на життя, затамувавши подих, чекало усе людство планети.

Нині у нас подвійний ювілей: тридцять років з моменту завершення будівництва об’єкта «Укриття» та десять років від визначення Дня ліквідатора.

Сьогодні ми маємо нагоду святкувати чергову перемогу – нещодавне завершення насування нового безпечного конфайнмента на об’єкт «Укриття» і убезпечення людства від радіоактивного ворога не менш ніж на століття.

Дорогі друзі!

Дозвольте привітати всіх учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – і ветеранів, і тих, хто сьогодні самовіддано працює на об’єктах Чорнобильської АЕС і зони відчуження. Бажаю усім миру, здоров’я, любові, достатку, родинного щастя та стабільності. Нехай Бог збереже вас, ваші родини і ваших дітей від усіх негараздів.

Немає коментарів:

Дописати коментар