-->

11.02.17

Депутати обласної ради отримали подяку від чорнобильців

На адресу обласної ради надійшов лист із подякою депутатському корпусу обласної ради VII скликання та особисто голові обласної ради Владиславу Мангеру за роботу Програми безкоштовної медичної діагностики.

«Владислав Миколайович, ваша ініціатива допомагає постраждалим від чорнобильської катастрофи, особливо малозабезпеченим особам, пройти безкоштовну діагностику по їхнім захворюванням. До вашої ініціативи це коштувало 50% їх доходу. Як учасниця ЛНА на Чорнобильській АЕС 1986 року, ветеран праці з пенсією 1500 грн, скажу – це велика допомога. Бажаємо творчої командної співпраці з однодумцями на благо Херсонщини», — написала у своєму листі Голова ХМГО «Союз Чорнобиль України» Любов Зосімова.

Нагадаємо, з 1 грудня 2016 року на Херсонщині почала працювати Програма безкоштовної медичної діагностики. Завдяки їй лікарні обласного значення отримують кошти з обласного бюджету на безкоштовне надання послуг з первинної медичної діагностики. Щодня до таких процедур звертаються сотні мешканців нашої області.

Херсонська обласна рада 
Джерело: kherson.lif

Немає коментарів:

Дописати коментар