-->

04.02.17

В Кременчуці заступнику мера “намилили шию” під час відкриття нового відділення у “Лікарні відновного лікування” (ФОТО)

В Кременчуці заступнику мера “намилили шию” під час відкриття нового відділення у “Лікарні відновного лікування”. У Кременчуцькій “Лікарні відновного лікування” після капітального ремонту 2 лютого відкрили фізіотерапевтичне відділення.

Як зауважив мер міста Віталій Малецький, розпочато цей ремонт було за кошти КВБЗ, а завершувати довелося за кошти міськбюджету.


Загалом на ремонт витратили понад 1,5 мільйона гривень, відремонтувавши обидва крила відділення, зокрема й кабінети електросвітлового лікування, лазеротерапії, парафіно та баролікування, електросну, кисневої терапії та масажний кабінет.


Під час відкриття представники місцевої влади спробували на собі, які саме процедури надають у цій лікарні – мер Віталій Малецький скуштував кисневий коктейль, а його заступник Дмитро Кравченко прийняв процедуру масажу. Лікування лазеротерапією та інші складні процедури проходити поки що не наважилися :) хоча й повідомили, що вже були пацієнтами цього закладу раніше.


Як зауважили гості заходу, Кременчуцька “Лікарня відновного лікування” – одна з найпотужніших у області.


Це заклад в якому надається дуже широкий спектр відновлювальних процедур.


Наразі вперше після відкриття Кременчуку вдалося капітально відремонтувати фізіотерапевтичне відділення і частково закупити нову техніку до нього, проте її більшість все ще залишається морально застарілою, хоч і в робочому стані.



Отже у найближчі півроку місто планує виділити кошти на придбання нової техніки. Це дуже важливо, бо це заклад, який відвідує дуже багато громадян - тут проходять лікування як окремі категорії населення, такі як чорнобильці чи поранені військові АТО, так і будь-які інші громадяни, які перенесли операції чи потребують відновного лікування. 


Олена Маляренко

Немає коментарів:

Дописати коментар