-->

29.11.17

Тисяча екс-силовиків вінниччини вимагають у Президента підвищення пенсій

Майже 950 ветеранів усіх силових відомств із Вінниччини нині зібралися у Будинку Офіцерів. Обговорювали болюче питання пенсійного забезпечення та зачитали звернення до Президента України Петра Порошенка, передає Vlasno.info.

Сказали, що це перші загальні збори ветеранів силових структур.

Під час більше, ніж двогодинної розмови, вирішили, що врегулювання проблемного питання щодо пенсійного забезпечення екс-силовиків можливе лише на законодавчому рівні.

Говорили і про можливість масового звернення в суди щодо відшкодування пенсій, у тому числі - і в Європейський суд зі прав людини.

У результаті, прийняли звернення до Президента, у якому описали всю законодавчу ситуацію та судову практику.

Просять вжити заходів реагування, аби відновити конституційні права та гарантії силовиків-пенсіонерів, забезпечити виплату перерахованих пенсій та передбачити в бюджеті на 2018 рік коштів на переховані пенсії тощо.

Звернення підписали більше десятка ветеранських організацій області: Міністерства внутрішніх справ, Збройних сил України, Державної податкової служби, Служби безпеки України, служби цивільного захисту, Міжнародної асоціації офіцерів спецпідрозділів по боротьбі із організованою злочинністю, Зовнішньої розвідки України, афганці, чорнобильці, ракетники та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар