-->

07.12.17

У Миколаєві «За життя» підтримує чорнобильців

До громадської приймальні регіональної організації партії «За життя» звернувся керівник Миколаївської міської організації інвалідів «Ветерани Чорнобиля» Олександр Сухолет.

Люди, які рятували країну, жертвували собою, сьогодні змушені страждати від нестачі турботи з боку держави. Нинішнє керівництво країни й області не надають чорнобильцям належну фінансову та медичну підтримку. На зустрічі керівник Миколаївської регіональної організації Володимир Пащенко та Олександр Сухолет обговорили проблеми в складанні листів до органів влади з проханням збільшення фінансування, необхідного членам міської організації для лікування і оздоровлення.

«Допомагати чорнобильцям - це наш святий обов'язок. Ми надамо членам організації юридичну консультацію і політичну підтримку. Крім того, ми піднімемо ці питання перед депутатами міської та обласної рад, в чиїй компетенції вносити зміни в бюджет, робити поправки. Вважаю, що медичне обслуговування, забезпечення ліками, організація санаторно-курортного лікування - обов'язок влади і органів місцевого самоврядування», - резюмував Володимир Пащенко.

Немає коментарів:

Дописати коментар