-->

03.02.18

Відбулись звітні збори Лубенського міського осередку ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля»

1 лютого о 10 годині ранку у приміщенні виконкому відбулись звітні збори Лубенського міського осередку ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля», участь у яких взяли представники чорнобильських осередків Лубенщини, сусідніх районів, міський голова Олександр Грицаєнко, секретар міської ради Олександр Карпець, депутат обласної ради Олександр Сірик, депутати міської ради, ЗМІ.

Насамперед члени ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля» заслухали звіт голови Віктора Собка про роботу осередку та доповідь його заступника Лариси Погребняк про роботу Правління організації. Відповідно до наданої інформації, за останній період проведено 14 засідань Правління, 2 – позачергових, 6 – загальних зборів. Крім того, члени організації не припиняють боротися за свої законні права, звертаючись до усіх можливих інстанцій як місцевого рівня, так і до центральних органів державної влади.

Так, за останній час осередком прийнято 189 звернень, на 59 з яких отримано відповіді. І це лише неповний перелік з того величезного пласту завдань, якими займається міський осередок. Упродовж засідання заслухано також звіт ревізійної комісії та затверджено план роботи на 2018 рік.

Як зауважив у своєму виступі Олександр Грицаєнко, робота міського осередку ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля» - це приклад усім подібним організаціям того, як треба працювати. Разом з цим Олександр Петрович вкотре зазначив, що силами місцевого бюджету вирішити проблеми ліквідаторів неможливо, та попри це, влада міста знаходитиме найменшу можливість для того, аби підтримати учасників ліквідації аварії на ЧАЕС не лише добрим словом, а й конкретними справами.Закінчуючи свій виступ, Олександр Грицаєнко закликав представників усіх присутніх організацій об’єднуватися у спільних зусиллях, бо тільки так - у єдності можна ефективно вирішувати власні нагальні проблеми.

Перед членами міського осередку ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля» виступив також громадський діяч, депутат Верховної Ради попереднього скликання Володимир Пилипенко, який також неодноразово сприяв у вирішенні питань соціального захисту чорнобильців.

По закінченню звітних зборів заступник голови міського осередку ВГО «Українське об’єднання ветеранів Чорнобиля» Лариса Погребняк зачитала відкритий лист до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр- Міністра України від дружин учасників ліквідації аварії на ЧАЕС щодо виконання соціальних гарантій, ініційованих державою попередньо стосовно чорнобильців.













Немає коментарів:

Дописати коментар