-->

11.10.10

Обращение инвалидов Тернополя к власти

Президенту України
Голові Верховної Ради України
Премєр-міністру України
Голові Верховного Суду України
міністру юстиції України
міністру праці і соціальної політики України
Генеральному прокурору України

Інваліди Чорнобиля Тернопільщини втомилися від непотрібної штучної круговерті судових тяганин та принижень, до якої їх систематично втягує керівництво Тернопільського Управління пенсійного фонду. Чиновники цієї шановної організації перейшли до відкритого, зухвалого нехтування правами інвалідів - мати законну пенсію в меншому розмірі. Наявність такого права є визначальним для вирішення вказаного „спору”, крім того, це право гарантується Конституцією України. Тому кожний інвалід Чорнобиля тим більше, який має набравше законну силу рішення суду, право на пенсію в меншому розмірі.
Прикриваючись та самостійно спотворюючи думку рішень суду, які постійно не заперечують, а підтверджують право інваліда Чорнобиля мати законну пенсію в меншому розмірі, чиновники встановлюють свої критерії призначення пенсій. Вони самі вирішують, яке рішення суду їм подобається, тим самим поділили інвалідів Чорнобиля на „чорних і білих”, що приведе до дискримінації. Конституція України проголосила рівність конституційних прав і свобод та рівність всіх перед законом. В східних регіонах України давно виплачують законні пенсії інвалідам Чорнобиля, відповідно до ч.4 ст.54 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи». Цинічне ігнорування пенсійного законодавства державним пенсійним органом, обурює інвалідів Чорнобиля і надихає їх на нові протести проти відверто бездарної, антинародної діяльності, ака принижує їхнню честь та гідность. У Тернопільському цивільному апеляційному судді, другий місяць лежать сотні заблокованих справ, які не розглядаються і не скасовуються(!?).
Такий факт правового нигилізму став можливим тому, що прокуратура та виконавчий орган юстиції Тернопільщини не викориняють беззаконня „накаленим залізом”, а закривають очі на правові безчинства УПФУ Тернопільщини та потикають їм.
Беззаконна діяльність УПФУ Тернопільщини привела до того, що ми не знайшовши захисту у владних структурах, до яких неодноразово звертались, тепер змушенні надіятися тільки на себе. У відповідності до ст. 39 Конституції України, як останній захід захисту наших згвалтованих прав на законну пенсію, вимушенні проводити періодичні мітинги, акції пікетуваня – приміщень винних в цьому державних установ. Так 20 жовтня 2010 року буде проведена мирна демонстрація, мітинг та пікетування Тернопільського УПФУ та обласної державної адміністрації.
Мета акції – іще раз привернути увагу владні структури, ЗМІ, громадські організації та широкі кола населення на відкрите нехтування чинного пенсійного Законодавства України, УПФУ Тернопільщини та пасивне ставлення до цього правоохоронних органів

Немає коментарів:

Дописати коментар