-->

12.11.11

Тігіпко: у проекті бюджету-2012 не передбачено виплати пільговикам за рішеннями судів

Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко заявив, що в проекті державного бюджету на 2012 рік не передбачено кошти на виплати пільговикам на виконання судових рішень.

"Йде розмова про те, що ми не заплатили за рішеннями судів. Там цифра дійсно велика, там понад 6,1 мільярда гривень, але там тривають судові справи. І ось цього рішення в уряду поки дійсно немає, тому що цих цифр у бюджеті ніхто не передбачав, ні в цьому бюджеті, ні поки в наступному році", - сказав віце-прем'єр в ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Інтер".
При цьому Тігіпко повідомив, що з цього питання ведуться консультації, і висловив сподівання, що найближчим часом вихід буде знайдено.

Він також запевнив, що в поточному році не було затримано жодну виплату за жодною пільгою, а в 2012 році планується збільшити всі соціальні виплати десь на 13,5%.

Нагадаємо, у вересні і на початку листопада відбулися масові акції протесту громадян, які постраждали від наслідків Чорнобильської катастрофи, та їх прихильників з вимогами не скасовувати пільги.

Джерело: Ukranews

9 коментарів:

Анонім сказав...

Скот тигипко, скот азаров-пахло! Твари, гниды, проклинаю вас, проклинаю ваших детей, ваших внуков и всех потомков до седьмого колена!!!! Бог видит все, пусть десница его покарает вас, твари, и все ваше семя.... Проклинаю вас!!!!!!!!!!!

Анонім сказав...

Да их не проклинать надо а - мочить (возможно в сартире).

Анонім сказав...

Этот сучий выводок,ПР, уже и у обитателей зоопарка "пайку" отняли.

ebhe сказав...

Да, наивные старушки, старички и дурачки,
Все, кого, как деток малых, «голубые ПеРдуны» на мякине провели.
Голоса свои отдали? Пожинайте их плоды.

Навалилось на Вас счастье. Коммунизм уже настал.
Президент Ваш - Янукович, тот, что профессионал.
Он «проффесор» с большим стажем (пара «ходок» не предел),
Всех увидел, всех услышал, даже «кинуть» всех успел.

Вот с Николкою Пахло (Вы не путайте с «гавно», псевдоним его «Азаров»),
Отгрузил он Вам зарплат, пенсий, всяческих доплат, снизил цены и тарифы,
Вставил русский Вам язык, да и все, что обещал, когда к власти путь топтал.
Ну, а пошесть с ним пришла, это ж страшные дела!
Где ресурсы - повсеместно, всех меняют на «донецких»
И сосут все наши средства словно «черная дыра».
Для наглядности:
http://realt.ua/Statti/0_Index.php?idn=65909&idr=1024#211
http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2011/10/19/6686588/
с приложен

Анонім сказав...

хлопці! стерильність висловів та думок!
де ми будемо спілкуватись якшо вирубуть цей канал? за ті висловли які можуть оксакали назвати дитячим леменом!
Ми маємо бути дипломатами,а потім конкретно в обличчя відповімо не тільки гнобителям , але і їхньому оточенню і в першу чергу рідним та близьким, як вони НАМ і нашим нащадкам!!! Гуртуймося браття!!!
всі на флешмоб 29.11.11.
стас

f rre сказав...

Якщо вирублят інтернет - це нам на користь. Хватить віртуально, самі собі жалітися - підемо від ПК на вулиці!

s s сказав...

Всім - не вірьте, що для вас не має грошей на пенсії, хай менше крадуть! Ви повинні зрозуміти, що за рік часу Україна скотилася з правової держави до повної диктатури одного "гаранта"! В країні не діють Конституція, Закони, постанови суду, а головне дії виконавчої влади підпорядковано не законам країни, а вказівкам одної людини, яка узурпувала владу і на цій оснеові виносить, нові Закони, які повністю суперечать уже прийнятим діючим Законам, а головне Конституці!!! Але це не тривожить ні "гаранта" ні всіх гілок влади, якщо ці гілки іще можна назвати владою?! Попробуйте звернутися по питанню правопорядку чи скоєння злочину до любої гілки влади... В кращому випадку отримаєте формальну відписку з посиланням на виконання нового закону-клону, який підімяв під себе всі інші Закони та Конституцію! А прокуратурі якби, хто очі замилив не говоримо вже про юстицію, якої вже практично немає бо вона виконує закази "гаранта" по штампуванні нових законів-клонів по яких він буде вести своє правління!! Просніться і звірте, що діється реально, а що написано в Конституції та Законах до приходу "гаранта"! Така діяльність схожа на діагноз...! Прийшов час коли розмовляти з владою мовою закону неможливо - тепер влада "закон"! Але головну помилку "гарант" традиційно вже зробив - рано чи піздно, але за свій "базар" перед народом відповість, або швидше втіче за бугор з нашими пенсіями, яких для нас немає!!

николай сказав...

перенесли заседание рабочей группы всвязи с болезнью тигипко а он выступает на ут-1 и интер получается заврался не знают что и сказать дотянут до принятия бюджета ничего не заложут ноябрь декабрь заморозят а там трава не рости кинут как захотят денег не будет и чернобыльцы не приедут все тишина

Народ чернобыльский сказав...

Позор командиру Чернобыльского полка Отдельной Бронзового Казачьего Креста дивизии УРК "Украина" Полковнику УРК Нецветаеву С.Н., который не может организовать, сплотить и вывести своих казаков на бой за права чернобыльцев и это в то время когда чернобыльцы штурмуют Раду, вначале захватывают пенсионный фонд Харьковской области, затем Донецкой области, обьявляют о готовности голодать, а где же чернобыльский командир? Долой такого командира, не доверие и народный ему позор. И не стыдно носить погоны, господин Нецветаем? Товарищам нам чернобыльцам ты уже не будешь, не осталось в тебе боевого духа, а может никогда и не было? Трус, у тебя сил нет даже застрелиться после такого позора..., какой ты после этого офицер. Называется жизнь в пустую и после себя ничего.

Дописати коментар