-->

05.11.11

Ніколаєнко гарантував чорнобильцям виплати пільг у разі надходження коштів на це до управління ПФ

5 листопада, 18:23

Перший заступник голови Кіровоградської ОДА Андрій Ніколаєнко пообіцяв чорнобильцям, що виплати пільг, які нещодавно були прийняті Кабміном, будуть здійснюватися одразу після надходження коштів до обласного управління Пенсійного фонду. 

Такий результат мала зустріч Ніколаєнка з головою обласної громадської організації «Союз Чорнобиль України» Олександром Недільком та іншими чорнобильцями в ОДА учора, 4 листопада, передає кореспондент Новин Кіровоградщини.

Під час зустрічі Ніколаєнко наголосив на тому, що коштів для виплати сум, необхідних для повного розрахунку держави перед чорнобильцями, просто фізично немає. 

«Це факт, і це розуміють на державному рівні. Тому на рівні Кабміну було видане непопулярне рішення, яке призвело до цієї ситуації. Розуміючи, що воно викликало суспільну напругу, листом Тігіпка було відізване.
Зараз ні голова обласної державної адміністрації, ні голова Пенсійного фонду в області жодним чином не можуть вплинути на появу чи зникнення коштів на рахунках Пенсійного фонду. У нас друкувальної машинки немає, Нацбанку у нас немає, і рішення, які б мали законну силу лише виключно на території Кіровоградської області, ми приймати не можемо. 

Що я можу вам пообіцяти і однозначно сказати, що буде зроблено: у випадку надходження коштів, або у випадку прийняття рішення вашими представниками на рівні Кабміну про те, як буде фінансуватись – чи реструктуризуватись, чи виплачуватись у січні, тому що будуть прийняті зміни до бюджету, – що воно буде виконано на сто відсотків. Що ні Пенсійний фонд, ні управління соціального захисту не будуть персонально впливати на ці процеси. Це я вам кажу як офіційна особа. А як людина я кажу наступне: треба не паркани ламати з крикам «віддайте наше», а якщо вже їх ламати, то з криками «заберіть у тих, хто отримує незаконно – у тих, хто отримує ці надбавки, виходячи на пенсію у 30-40 років, отримуючи її по 20 і більше тисяч гривень».

Також Ніколаєнко пообіцяв, що у понеділок, 7 листопада, він за своїм особистим підписом направить листа до керівництва Пенсійного фонду з інформацією про кількість чорнобильців та необхідну суму, щоб при формуванні бюджету Пенсійного фонду її передбачили для Кіровоградської області. 

http://www.novosti.kr.ua/8305-5.html

2 коментарі:

Анонім сказав...

Добре каже прислів'я: «Хто раз пробрехався, той віри не має».

Анонім сказав...

С ноября 2011 года ПФ г.Тернополя прекратил выплату пенсий инвалидам Чернобыля по постановлениям судов. Пока КМУ будет месяцами заседать и делать вид, что что-то решают, уже некому будет выплачивать пенсии - по-умирают! Только на Тернопольщине, когда узнали, что им в ноябре не выплатили пенсии по постановлениям судов, умерло около трёх человек! Если кто получает больше 10 тис. пенсии, с них эти пенсии и снимайте, - или боитесь их? Надо было Азарову с Тигибко не врать на всю страну, а сказать, что мы будем всё делать для затягивания выплат пенсий по постановлениям судов, так-как теперь на Украине мы(!?) суды, закон и Конституция!? ГАНЬБА -НА ВЫЛА!!! Их уже не волнует, что могут оказатьса вместе с Тимошенко по ст.ст. 14, 255, 256 КАСУ; ст.ст. 175, 365, 382 ККУ та ст.ст. 8, 19, 22, 46, 48, 55, 58, 60, 68, 124 Конституції України. Когда же закончится беззаконие - может уже сегодня или на том свете? Чтоб не говорили, это реальный ГЕНОЦИД против инвалидов Чорноболя!!!
А иуда Андреев, это реально не все Чернобольцы и за всех отвечать не может да и не должен…!

Дописати коментар