-->

20.01.12

22 января украинцы объявят Януковичу народный импичмент


22 січня, в День Соборності України, під час мітингу, в рамках прийнятої резолюції про об'єднання опозиційних сил, Януковичу може бути оголошено народний імпічмент.
Безумовно, такий крок не матиме юридичних наслідків, але він стане мобілізаційним сигналом для всіх патріотично налаштованих громадян України. Можна не підтримувати ідеологію тієї чи іншої опозиційної партії, але дострокову відставку Януковича підтримує сьогодні переважна кількість українців. Тим більше, в рамках акції «Фронту змін» «Я проти Януковича» вже зроблено перший крок до цього. Було зібрано понад 600 000 підписів.

Я впевнений, що така заява може стати сигналом і для світового співтовариства та міжнародних інституцій. Цивілізований світ вже давно не сприймає Януковича як адекватного главу держави. Вони очікують реальних кроків опозиції на його усунення.

Янукович - нелегітимний президент України. Він узурпував владу шляхом злочинної змови з продажною більшістю Верховної Ради. Він встановив режим диктатури, політичного свавілля, кримінальної олігархії і правового маразму. Саме тому він негайно повинен піти, а надалі нести кримінальну відповідальність за свої злочини.

Нагадаю, що сьогодні сумарний рейтинг «Батьківщини», «Фронту змін» і«Свободи» в кілька разів перевищує рейтинг ПР, а популярність самого Януковича катастрофічно впала. Тому об'єднана опозиція має повне право заявити про народний імпічмент, оскільки представляє більшість жителів Україні.

Я також звертаюся до мешканців столиці з закликом підтримати акцію опозиції на Софійській площі 22 січня.

Адже без підтримки киян нам буде дуже складно реалізувати намічені цілі та завдання. Київ завжди був форпостом свободи і демократії в країні. Наше місто не приймає влади свавілля і правління варягів від ПР. Кияни і зараз бачать, що не дивлячись на декларативні заяви про поліпшення, нинішній режим продовжує грабувати столицю не менш витончено ніж це робив колишній мер-дерибанщик, місце якого в тюрмі.

Я щиро сподівається на участь киян у мітингу 22 січня і закликаю їх приєднатися до нас.

Переконаний, що для киян заява про остаточне об'єднання опозиції стане сигналом до дії і поставить жирну крапку в розмовах про неможливість єдності демократичних сил. Опозиція сильна, єдина і готова до вирішального удару по правлячій кримінальній мафії.

Приєднуйся до нас - підтримай правду! Слава Україні!


1 коментар:

Виктор сказав...

Ну і морда в зека.

Дописати коментар