-->

09.02.12

ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ ЧОРНОБИЛЬЦІВ СТАЛИ ПАРТНЕРАМИ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ ПОЛТАВЩИНИ

Обидві сторони прийняли рішення про ухвалення відомчої угоди щодо соціального партнерства у галузі пенсійного забезпечення

Учора за ініціативи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області відбулася зустріч керівництва Головного управління з керівниками регіональних організацій громадських об’єднань «Союз Чорнобиль» і «Фонд інвалідів Чорнобиля».

У ході діалогу, активну участь в якому взяли близько 30 керівників районних чорнобильських організацій, останнім надали роз’яснення щодо реалізації в області урядових ініціатив, які стосуються пенсійного забезпечення та соціального захисту даної категорії громадян. Про це, зокрема, повідомили очільники ряду профільних управлінь — Пенсійного фонду, праці та соціального захисту населення, охорони здоров’я.

У ході обговорення зазначалося, що обласна влада завжди йшла на діалог з чорнобильцями, і не було жодного випадку, коли б не спостерігалася відповідна реакція владних органів, не відбулося порозуміння й не надано конкретної допомоги у вирішенні проблемних питань ліквідаторів аварії. Останні кроки з боку органів Пенсійного фонду — це сприяння пошуку архівних документів, які необхідні для нарахування пенсій ліквідаторам аварії на ЧАЕС, а також оптимізація умов їх пенсійного обслуговування.

За результатами дискусії прийнято рішення про ухвалення відомчої угоди про соціальне партнерство в галузі пенсійного забезпечення між громадськими організаціями чорнобильців та органами Пенсійного фонду Полтавщини. Цей документ окреслює основні права та обов’язки сторін у ході вирішення проблемних питань пенсійного забезпечення та пенсійного обслуговування.

Перший заступник начальника Головного управління В. Носенко

ПОЛТАВЩИНА

4 коментарі:

ZURBAGAN сказав...

Не пойму о каком партнёрстве идёт речь? Если ВСЕГДА ПФ экономил деньги государства. Чтобы насчитать пенсию по закону, но большего размера нужно платить работникам Пф. Эти случаи не единичные, они распространены по всей стране. Если бы было иначе полстраны не судилась бы с пенсионным фондом. А полтавчане либо недавно прибыли с Луны(или с другой планеты), либо все эти соглашения подписывают штрейбрехеры. А членам полтавских организаций чернобыльцев нужно задуматься, те ли люди защищают их права?

старый сказав...

Пора бы давно уразуметь,что это снова гнилые заигрывания с хунтой яко бы от членов организаций.Снова грубейшая провокация со стороны ПФ и ГОС АДМИН-тварей.Полтавчани слухом духом про какие-то договоры с этими наглыми ничего не знают.Общаюсь с рядовыми Чернобыльцами,то все в шоке от такой провокации.Пишут,что принято общее РЕШЕНИЕ?! Пусть опубликуют по фамильно кто от Чернобыльских организаций принимал участие.Думаю,этого сделано не будет по простым причинам;или никого там небыло,или потом прийдется отвечать за клевету.Извените меня,но тупо написать что 30 Чернобыльцев принимали участие в каком-то заседании???Что думают по этому поводу те на кого могут сослаться,что яко-бы тот и тот был там?

Юрий сказав...

Полный бред! Верить В.К.Руденко, что он что-то предпримет в нашу пользу? Я на своем опыте знаю, с 1994г. 10 лет добивался пересчета зар.пл., а когда добился и стал получать пересчитаную пенсию с 2005 г. по 2гр. 4700 грн.и попросил чтобы пересчитали по моему примеру другим Чернобыльцам, то вместо того чтобы пересчитать у меня забрали пенсию, и стали платить по старому! Чтобы не просил ни за кого!

legion сказав...

Что за бред? Кто это выставил? Если хочется так Руденку и Носенку то сразу отвечаю им. На Украине есть такое дерево ... . ...ку. Дождитесь 13 числа и увидите какое взаимопонимание у вас будет с нами.

Дописати коментар