-->

06.02.12

Керівники підприємств відмовляють у видачі довідок ліквідаторам аварії на ЧАЕС

Про це стало відомо заступнику голови облдержадміністрації Олександру Ковалю під час зустрічі з представниками обласних громадських організацій чорнобильців.

На зустрічі також були присутні керівники обласних управлінь праці та соціального захисту населення, містобудування та архітектури, промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації, Головного управління Пенсійного фонду у Полтавські області, Територіальної державної інспекції праці в Полтавські області.

Під час зустрічі проаналізовано роботу, що ведеться в усіх районах та містах області з питань соціального захисту громадян, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС.

Представниками громадських організацій порушено питання стосовно надання допомоги в отриманні архівних довідок, необхідних для нарахування пенсій ліквідаторам аварії на ЧАЕС. Деякі документи збереглися в архівах підприємств та організацій, проте керівники відмовляються надавати відповідні довідки громадянам, що звертаються до них.

Олександр Коваль наголосив на необхідності надання посильної допомоги людям у вирішенні цієї проблеми та доручив Головному управлінню Пенсійного фонду у Полтавській області взяти це питання на контроль і відпрацювати з відповідним службам алгоритми роботи.

3 коментарі:

БОРИС ЧЕРКАССЫ сказав...
Автор видалив цей коментар.
БОРИС ЧЕРКАССЫ сказав...

ДА. БРАТЬЯ ПОЛТАВЧАНЕ !! ВАШ (( вице-пезидент ))(( союз чернобыль ))ПРЕДАЛ ВАС . ОСОВРЕМЕНИЛ ЗАРПЛАТЫ ВМЕСТЕ С ((андреевым )) 1210 РЕЗУЛЬТАТ ИХ УСИЛИЙ. БЕГАЙТЕ И ДАЛЬШЕ ЗА СПРАВКАМИ. КАК ВЫ НЕ ПОЙМЕТЕ .. НЕТ ТАКИХ ПОЛНОМОЧИЙ У ОБЛГОСАДМИНИСТРАЦИИ ЧТОБ ЗАКОН НАРУШАТЬ И ТЕМ БОЛЕЕ ДАВАТЬ ПЕНСИОННОМУ ФОНДУ ПРИКАЗЫ. КМУ--ВОТ ИХ БОС.

dinamik сказав...

Сговор ПФ с предприятиями: "Не осуществлять инвалидам УЛПА на ЧАЭС перерасчет заработной платы, а соответственно этому, отказывать в выдаче справок.

Дописати коментар