-->

05.03.12

Гриценко: У нинішньої влади немає моралі

Ключове питання: ти сідаєш на Банкову, щоб працювати для людей, чи вирішувати власні питання? Така дилема, на думку лідера «Громадянської позиції» є визначальною для тих, хто претендує на владу.

У прямому ефірі на 5 каналі у програмі «Портрети» з Сергієм Дорофеєвим Гриценко заявив, що українській владі бракує моралі.

«Коли кажуть, що немає доріг, грошей на чорнобильців, медицини у селі, то я кажу, що немає елементарної моралі. По всій владній вертикалі – межигір’я. Відкати по 30-40%. Президент каже, що минулого року розкрали 20% бюджету, тобто 64 млрд.», - констатує лідер «Громадянської позиції».

Однією з серйозних проблем є присутність великого бізнесу у владі.

«У бідній країні працює найбагатший у світі уряд. Там шість мільярдерів, принаймні, гривневих. Якби був обраний президентом Гриценко, то бізнесменам був би закритий прохід на Банкову – нема чого їм там робити. Бізнес займався би бізнесом, а держава підтримувала створення робочих місць», - запевнив Гриценко.

Він також закликав бізнес усвідомити свою відповідальність перед суспільством і державою, відмовитися від згубної практики ставити «свого» суддю, мера, депутата, президента.

«Бізнес має дозріти до того, щоб був чесний суддя, прокурор, який тримає планку закону, президент, який гарантує рівні умови для всіх. Коли це усвідомлення прийде, Україна буде абсолютно іншою», - переконаний Гриценко.

Відеозапис програми дивіться тут

2 коментарі:

Рассіна сказав...

Бракує українській владі , пане Гриценко, не моралі, а бракує конкретно елементарної совісті.

Анонім сказав...

У наших ... небыло и небудет морали - они не знают, что это такое! А под названием МОРАЛЬ такие "деньги" на Украине не ходят!

Дописати коментар