-->

20.04.12

Азаров доручив Тігіпку розпочати новий етап консультацій з чорнобильцями

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем’єр-міністрові - міністру соціальної політики Сергієві Тігіпку розпочати новий етап консультацій з чорнобильцями.

Про це глава уряду сказав на зустрічі з керівниками регіональних осередків Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України", передає УКРІНФОРМ.

"Я доручу Сергію Тігіпку продовжити з вами консультації. У вас уже напрацьований достатній досвід переговорів. Коли ви напрацюєте пропозиції – зустрінемося і ухвалимо рішення", - сказав Прем'єр-міністр.

Він поінформував про кроки, яких вживає уряд для підвищення соціального захисту чорнобильців. За його словами, це комплексна система заходів, розрахована на багато років вперед, яку уряд обов’язково виконуватиме. "Якщо ми щось обіцяємо, то обов’язково виконуємо це", - підкреслив М.Азаров.

У свою чергу, чорнобильці висловили свої побажання стосовно напрямків, на яких необхідно посилити роботу, та відзначили, що уряд виконує всі взяті перед нимим зобов’язання.

Президент ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Юрій Андреєв зазначив, що завдяки діям уряду чорнобильці нарешті почали отримувати "зароблені пенсії". "Всі чорнобильці отримали право одержувати зароблені пенсії. Не ту, яку хочеться, а ту, яка була реально зароблена", - сказав він.

Костянтин Соловчук, КИЇВ. 20 квітня 2012 року.

5 коментарів:

Анонім сказав...

И ЕЩЁ ОДИН ГАНДОН ШТОПАНЫЙ, ШТОБ ТИБЕ НА ТАКУЮ ПЕНСИЮ ВСЮ ЖИЗНЬ ПРОЖИТЬ. ЦЫГАНЫ БОЛЬШЕ ПОЛУЧАЮТ ЧЕМ ИНВАЛИД ЧЕРНОБЫЛЕЦ.

Тасик сказав...

Мне Андрееву хочеться сказать ,что я в Чернобыль ехал не пенсию зарабатывать,а выполнял правительственное задание за которое поплатился своим здоровьем.

1986 ЧАЭС сказав...

Почему этот уёбок-андреев, правит нашими судьбами.
Правильно Тасик сказал,мы не на зароботки ехали ,а выполняли долг перед Родиной и замечу с честью.
Неужели 26апреля в Киеве, мы не сможем эту гниду свергнуть.

Анонім сказав...

Ніхто, а тим більше Чорнобильці Азарову більше не вірять.! Обіцянкм , цяцянки його вже всім відомі... Андреєв був самозванцем так самозванцем в історії залишиться!

Анонім сказав...

а давайте андреева опидарасим.на свою пенсию пусть штопает очко

Дописати коментар