-->

25.04.12

Азаров пообіцяв, що чорнобильці більше не будуть купувати ліки

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству охорони здоров'я спільно з Академією медичних наук проаналізувати потреби і плани розвитку Київського центру радіаційної медицини та інших чорнобильських лікарень.

Про це він повідомив сьогодні в ході засідання уряду, передав кореспондент ГолосUA.

За словами М. Азарова, сьогодні чорнобильці найбільше потребують доступному і ефективному лікуванні. Однак, на жаль, за його словами, вони не завжди отримують його. Прем'єр-міністр зазначив, що проінспектував Київський центр радіаційної медицини і встановив, що в установі немає нормального обладнання і ліків. «А пацієнтам зі скромними доходами навіть пропонують купити ці дорогі ліки», - підкреслив він.

Прем'єр-міністр України пообіцяв, що ситуація буде виправлена ​​і доручив віце-прем'єр-міністру - міністру охорони здоров'я Раїсі Богатирьовій перевірити ситуацію із забезпеченням ліками у всіх лікарнях, де лікуються чорнобильці.

М. Азаров також додав, що Кабінет міністрів вже займається новою програмою з подолання наслідків чорнобильської катастрофи, в якій буде відображено весь комплекс проблем.

Нагадаємо, як повідомлялося, чорнобильці, шахтарі і підприємці з усієї України 26 квітня проведуть акцію протесту під будівлею Кабінету Міністрів України.

Раніше чорнобильці пообіцяли з новою силою активізувати акції протесту. Вони вимагають, щоб влада почала виконувати 54 статтю Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

7 коментарів:

Анонім сказав...

Все вирішиться завтра, і мабудь на завжди...

Анонім сказав...

Да ничего завтра не решится,завтра и чернобыльцев не будет видно из за всего сброда.Специально толпу нагонят что бы не было понятно что кто хочет,и шахтеры и пенсионеры и т д.

Анонім сказав...

Шахтеры и пенсионеры никакой не сброд. Они точно так же отстаивают свои права. И я думаю, что правильно, что объединяют усилия. Денег нет на все пенсии, кроме чиновничьих.

Анонім сказав...

Ой я случайно конечно шахтеры и пенсионеры не сброд, это не так мысль выразилась, то есть будет много людей не чернобыльцев и наши лозунги не так будут видны но пусть я лучше ошибаюсь.Я извиняюсь.

Виктор сказав...

Андреев, пошёл нахрен, ворюга.

Анонім сказав...

ЛЕКАРСТВА НЕ БУДЕТ ЗА ЧТО КУПИТЬ.ДА ПРОВЕРИТЬ ВСЕХ.ЗАБРАТЬ ГРУПЫ И ПОСЛАТЬ ВСЕХ НА ХРЕН.НАСТОЯЩИЕ ГЕРОИ ДАВНО В ГРОБАХ.А ТО НАЕЛИ МОРДЫ НА НАШИ ДЕНЬГИ.СЛАВА ПР И В.Ф.ЯНУКОВИЧУ.АНДРЕЕВА НА ВИЦЕ ПРЕМЬЕРА.

Анонім сказав...

Брехня что вам нужны лекарствыа вы все твари никакие вам не нужны лекарства вам нужны 7000тыс и не более захлебнетесь в своих желаниях получите то что вам положено и не более не булдьте рвачами нельзя жить за счет государства у вас это не получится

Дописати коментар