-->

20.05.12

Черкаські чорнобильці два місяці чекали листа від Ірини Акімової

У Черкасах відбулася конференція обласної організації «Чорнобильський набат». 
Про це на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» ліквідатор аварії на ЧАЕС, протоієрей УПЦ Борис Бродовський.



За його словами, конференція проходила в «Соснівці» почалася з ушанування хвилиною мовчання померлого інваліда другої групи, ліквідатора аваторії Олександра Мимаха.

«Як бачимо, помирають ліквідатори не дочекавшись «покращення» життя обіцяного Президентом - Азаровим - Андрєєвим - Болтенковим. Хочу зазначити, що померлий отримував пенсію по листопад місяць 2011 року згідно з рішенням суду. Після Меморандуму - 2300 гривень», - зауважив Борис Бродовський.

За його словами, на конференції було 53 делегати з районів області. Вони вирішували організаційні питання – обирали Раду організації та ревізійну комісію. Також було затверджено питання про реєстрацію районних організацій в Черкаському, Лисянському, Шполянському, Драбівському та Монастирищенському районах. Міську організацію вирішено було не реєструвати щоб уникнути дублювання повноважень.

«По завершенню конференції була отримана відповідь з Адміністрації Президента. Як бачимо, з великим запізненням. Замість одного місяця на відповідь знадобилося більше двох місяців. Мабуть, Ірина Акімова була зайнята турботами, пов'язаними з реєстрацією одностатевого шлюбу. І вирішила, що чорнобильці почекають. Хоча відповідь - це лише відписка, в якій немає аналізу порушених статей Конституції України та Законів України. Немає і відповіді на ці порушення. Такі вони - критерії роботи нинішньої «народно» влади», - підсумував Борис Бродовський.

Фото із особистої сторінки Бориса Бродовського в соціальній мережі "Фейсбук" та torezdon.blogspot.com

Немає коментарів:

Дописати коментар