-->

27.06.12

Путівки для лікування чорнобильців розподілятимуть за ваучером - Тігіпко

КИЇВ 26 червня. УНН. Запровадження ваучера на отримання візка для людей з обмеженими можливостями допомогло уряду ліквідувати тіньові схеми при розподілі цих технічних засобів реабілітації. Аналогічний механізм уряд має намір застосувати і при розподілі путівок для лікування чорнобильців. Про це під час відвідання Вінницького казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства сказав віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, повідомили УНН у прес-службі урядовця.

"Нам вдалося вирішити проблему з корупцією в цій сфері, тому що тендери ліквідовано. Людина з обмеженими можливостями отримує ваучер на придбання візка чи протеза і сама вибирає необхідний виріб", - наголосив віце-прем’єр.

За словами Сергія Тігіпка, аналогічний механізм уряд має намір застосувати і при розподілі путівок для лікування чорнобильців – відповідний законопроект, розроблений Міністерством соціальної політики, вже ухвалений парламентом у першому читанні.

"Людина повинна отримати ваучер і проходити лікування та оздоровлення там, де умови для неї будуть найбільш сприятливими і зручними", - сказав С.Тігіпко. 

Джерело: УНН

Немає коментарів:

Дописати коментар